ETUSIVU | BLOGI | KARPPIRAPORTIT | MAFIA-UUTISET | JÄSENISTÖ | KONTAKTI | YLLÄPITÅ
Karppiraportit

Uutta onkipaikkaa pukkaa

Julkaistu 12.08.2013
Kuvia 4 kpl
Author: - Jarin puolesta Stickan

Edellisestä kallekeikasta oli jo vierähtänyt melkoinen tovi ja harrasteisiin riittänyt aika riitti lähinnä haulikkoradalla paukutteluun. Markiisin kanssa rikoimme kiekkoja kilpaa ja kaikki muu unohtui siinä sihtaillessa, kuten onginnassa konsanaan. Rentoutuminen ja keskittyminen ovat avainsanat, kun vaihdetaan vapaalle. Molemmat toimii. Arki-iltoina kuitenkin tuli hieman harrastettua tiedustelutoimintaa tulevaa ajatellen ja homma jatkui vielä kotona karttapaikkaa ja sateliittikuvia tutkien, sekä töissä hieman asioita tarkemmin tutkien. Potentiaalinen järvi löytyi ja se alkoi kuulostamaan jo suunnitelmalta. Nyt vaan puuttui vapaa-aika. Lopulta Jarille iski ensimmäinen mahdollisuus. Nyt oltiin jo lähellä...

Jarilla puski lomat jo minua aiemmin ja mies päätti lähteä tiedustelukeikalle suunnitellulle lutakolle. Jari paineli autolla pelipaikalle ja hieman ennen pelipaikkaa tuli hieman osumaa ja sen johdosta teknisiä ongelmia. Tässä vaiheessa viisain ratkaisu oli taktinen vetäytyminen. Pieni haavojen nuoleskelu ja auton korjailu yön yli antoi Jarille uutta intoa lähtemään uudelle koitokselle. Onkipaikka oli selvillä ja pienen informaation avustuksella Jari löysikin tontille. Ensimmäinen yö koitti ja samalla se tuntemattoman / ennen onkimattoman lutakon aiheuttama kylmä rinki persuksissa piti mielen virkeänä. Karppeja, ehkä elossa? Osuuko syötteihin ilman ennakkosyöttöä? Tuuripeliä luvassa. Jari istuikin ensimmäisen yön ilman tapahtumia. Toisen yön ollessa kohta jo ovella häiritsi hauki pirulainen onkijaa.

Limatuubin jälkeen homma sitten repesi! Ei usealla kalalla, vaan sillä ensimmäisellä ja tärkeimmällä. Kalle lähti, kuin haulikon piipusta ammuttuna. Itselaukasija ja sen jälkeen telttaan pötköttelemään fiilistelemään onnistumista. Uusi lutakko korkattu!

Jarin nauttiessa tehdyn työn hedelmistä alkoi aamukin sarastamaan. Miehellä kävi tuuri, sillä hän sai heräillä hälärin huutoon. Tuohon ääneen, joka pesee jokaisen vekkarin mennen tullen. Toinen kalle teki tuloaan. Ja hups, suomukalle mallia kaunis takaisin kasvamaan. Upeaa settiä!

Jarillakin alkoi aika loppumaan ja lähdön hetki koitti. 4kg boilareita tontille ja tontti sai samalla jatkoa...

- Jarin puolesta Stickan

< Takaisin raportteihin...