ETUSIVU | BLOGI | KARPPIRAPORTIT | MAFIA-UUTISET | JÄSENISTÖ | KONTAKTI | YLLÄPITÅ
Karppiraportit

Mujusen synttäribileet 2009

Julkaistu 08.08.2009
Kuvia 4 kpl
Author: - Stickan / Karppimafia

Mujusen Äidin pojalla koitti syntymäpäivät ja Kimmolta kyseltyämme kävi ilmi, että niitä olisi juhlittava. Olihan kyseessä lähes pyöreät 41-vuotta lasissa. Sen verran kova ikä, että juuri karpinonginta sopisi bileiden teemaksi. Kaikki Karppimafian kundit eivät paikalle päässeet, mutta kolme meistä onnistui roudamaan kamat tontille.

Syntymäpäivälahjaksi lupasimme Kimmolle luonnollisesti karpin, tai vaikka pari. Aikuisella miehellä on jo kaikki mahdollinen, jotenka lahjaideamme miellytti kovasti Mujusen Äidin poikaa. Mujusella oli vielä kausikin kalan suhteen avaamatta, kun kallet olivat muutamaan otteeseen vetäneet kaveria höplästä. Ehkäpä se nyt toteutuisi?

Syöttejä pyyntiin ja juhlat saivat alkaa. Kaloja ei kuulunut, mutta muuten meillä oli kyllä mukavaa. Nuotiolla istuskeltiin ja grillailun ohessa naukkailimme hieman kylmiä juomia. Niiden parissa ensimmäinen iltakin meni kuin vanhasta muistista. Näitä tilanteitahan oltiin jo jokainen harjoiteltu... Eka yö menikin Mujusen kuorsausta kuunnellessa ja sitä riitti. Metsän eläimet pakenivat varmastikkin pitkälle ja melkoisen paniikin saattelemina. Taisi karpitkin kokea samanlaisia reaktioita Mujusen "tukkisavotasta", kun niitä ei osunut tontille, ei sitten ensimmäistäkään.

Aamusta saimme sitten kuunnella sitä kauneinta, sillä yksi häläri alkoi ujeltamaan. Mujunen kahvanvarteen ja lahjapakettiaan väsyttämään. Kotvasen päästä Kimmon vahvoilla käsivarsilla komeilikin nätti peilikarppi.

Penkkahenkan kanssa huokaisimme helpotuksesta. Olihan Kimmo nyt saanut, sen mitä tuli luvattua. Kalle palasi elementtiinsä hyvissä voimissa ja itse siirryimme aamunuotiolle, tosin emme ihan yhtä voimissamme, kuin edellisenä iltana. Mujusen avauskalasta riitti juttua ja prof. Mujusen mietteitä syöteistä kuunnellessamme, rupesi rannassa taas häläri huutamaan. Synttärisankari taas asialle ja nyt olikin vastassa vielä reilumman kokoinen karppi. Vaan eipä voinut kala meidän 41-vuotiaalle mitään. Juhlakalumme sai jokaisesta potkusta vain lisää virtaa itseensä ja Kimmon aamukohmelokin väistyi. Penkkahenkka kaappasi karpin haaviin ja saimme huomata, että kyseessähän oli komea rivipeili. Kala sai kokea saman, kuin muutkin karpit. Punnitus, kuvaus ja vapautus.

Nyt oli Mujusen Äidin poika onnesta soikeana ja samoilla tuntemuksilla olimme muutkin. Päivällä ei kummempia tapahtumia ollut ja yhtä hiljaista oli iltakin. Yöllä ne sitten vihdoinkin tulivat. Karpit tosin vetivät pidemmän korren. Syötit saivat kyytiä hissukseen, mutta yhtäkään kunnon lähtöä ei siimojemme jatkeeksi saatu. Jossain vaiheessa pisti ihan tosissaan miettimään, mikä neuvoksi?

Aamu koitti tuon lähes unettoman yön jälkeen ja oli aika pakata kamat ja poistua koteja päin. Prof. Mujusella riittäisi varmastikkin tästä retkestä pitkään pohdittavaa...

-Stickan / Karppimafia

< Takaisin raportteihin...